Konfigurerer filtrering

Slå tilgængelighed til:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Opkaldsfilter .
  3. Indstil Bloker opkald fra uønskede numre til TIL.

Opkald fra din forbudt-liste bliver nu blokeret.

Du kan også tænde eller slukke for en henstilling om at blokere et ukendt nummer. Denne henstilling vises lige efter et opkald for numre, der ikke er i dine kontakter. Fra denne opfordring kan du tilføje et ukendt nummer til din forbudt-liste med blot et enkelt tryk. Se afsnittet Sådan føjes et telefonnummer til forbudt-listen umiddelbart efter opkaldet for flere oplysninger.

Indstillingen Giv besked efter opkald er kun tilgængelig for brugere i Rusland, Indonesien og i Republikken Kasakhstan.

Slå spørgsmålet til:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Opkaldsfilter .
  3. Indstil Underretning efter opkald til TIL.

Når du har afsluttet opkaldet eller afvist det, vil du nu se henstillingen.

Hvis Kaspersky Who Calls er installeret på din enhed, bruger Kaspersky-appen de hurtige indstillinger fra denne app. I dette tilfælde kan du ændre de hurtige indstillinger i Kaspersky Hvem ringer-appen. Bemærk venligst, at Kaspersky Who Calls kun er tilgængelig i Rusland, Indonesien og i Republikken Kasakhstan.

Sidens top